Recomandari dj nunta

dj nunta bucuresti,dj botez bucuresti, dj evenimente,dj florian buzatu

Dj MC Florian Buzatu

Dj nunta in Bucuresti – Dj la evenimenteDj MC Florian Buzatu

Salutare voua, cetateni ai patriei gata de insuratoare! Daca sunteti printre fericitii care isi organizeaza nuntile, botezurile sau cumetriile si vreti muzica buna dar nu stiti ce sa alegeti, luati aminte!

Cateodata este simplu: te uiti in buzunar si afli daca iti permiti sa angajezi o trupa care sa-ti cante la evenimentul tau sau iti permiti un dj cu  review-uri bune care sa mixeze muzica potrivita si sa iti faca atmosfera. Exista si varianta cand ai banii necesari pentru ambele solutii dar  totusi nu stii care dintre variantele de mai sus  ar prinde mai bine sau daca dj-ul pe care vrei sa il alegi merita increderea ta sau nu.

In Romania sunt multe categorii de clienti; unii nu concept o nunta sau botez fara lautari si daca invitatii lor gandesc la fel, cu siguranta este o decizie foarte buna sa cheme un taraf care sa le cante. Exista altii care vor un eveniment mai stilat si atunci cauta stil, cauta atent, asculta multe trupe, solisti, DJ si se bazeaza pe intuitia lor, ceea ce este bine pana la un punct. Pot exista cazuri cand, fiind invitati la un eveniment, sa auziti un DJ si sa va placa vibe-ul pe care il creeaza si playlist-ul lui sa fie bine adaptat evenimentului respectiv. Dar in alte cazuri,  acelasi DJ, cu acelasi playlist dar cu public diferit sa nu aiba acelasi succes in alt context daca nu are capacitatea de a se adapta.

DJ-UL din CLUB

Cei mai multi se gandesc la DJ, ca la tipul din club care pune muzica si mixeaza bine piesele intre ele. DJ-ul din club stie sa mixeze senzational un anumit gen de muzica.  Sa nu uitam totusi, ca abordarea din cluburi unde in general se asculta muzica targetata, nu se potriveste neaparat si la evenimentele private.

Evenimentul pe care voi il organizati, are nevoi de un DJ care sa cunoasca atat muzica si artistii care au facut istorie dar si pe cei din tendintele actuale. DJ-ul ales trebuie sa stie atat noutatile de club, de radio dar si ce continea top billboard acum 30 ani sau chiar 50 ani. DJ-ul ales de voi mai trebuie sa cunoasca muzica specifica  zonelor geografice, folclorul mai exact, pentru ca este posibil sa aveti la eveniment invitati care vin din Ardeal, Oltenia sau Moldova si nu vreti sau nu va permiteti sa cheltuiti prea multi bani pe un taraf. Muzica ambientala pe care o foloseste DJ-ul ales de voi, cand lumea serveste masa, este foarte importanta de asemenea. Modalitatea prin care DJ-ul comunica invitatilor momentele importante din timpul evenimentului si felul in care ii face pe invitati sa se simta si sa reactioneze la intregul eveniment, il face pe acesta un bun MC sau doar un simplu DJ

DJ-ul se adapteaza la public

In ceea ce priveste playlist-ul, DJ-ul trebuie sa stie sa se adapteze. Tineti cont de faptul ca aceasta adaptare nu este posibila, daca DJ-ul nu isi cunoaste foarte bine muzica sau nu are suficiente cunostinte despre hit-urile ultimilor 60 ani. La un eveniment privat, pe langa genurile consacrate, DJ-ul trebuie sa stie si cateva valsuri celebre, slagarele anilor 80 pe care inca le asculta cu placere bunicii sau parintii nostri, muzica pop – rock, inca ascultata la nunti sau botezuri si lista poate continua.

Daca l-ati gasit pe individul (DJ-ul) care stie mixul perfect, semnati un contract cu el.  Dar atentie, sa va asigurati ca toate lucrurile discutate sunt trecute in contract. Ar fi bine sa adaugati o clauza in contract prin care sa primiti o garantie ca la eveniment va veni personal, DJ-ul cu care ati negociat si nu un alt colaborator pe care nu-l cunoasteti :).

Va doresc mult succes in organizarea evenimentului vostru si sper ca recomandarile DJ nunta sa va fie de folos.

Dj MC Florian Buzatu

www.djforparty.ro

Call Now Button